SONGMICS Irodai szék Forgószék, Vezetői szék

Raktáron

  • Kényelmes ülés: nagy sűrűségű (51 cm széles és 50 cm mély) ülés, nagy sűrűségű habbal párnázva, optimális kényelmet biztosít az ülés tapasztalatnak, az ülés nem görbül el hosszabb használat után sem; ergonomikus alakú (65 cm magas) háttámla, lélegző hálós burkolattal támogatja a gerincet és hatékonyan megakadályozza a hátfájást; A párnázott fejtámla további kényelmet nyújt.

  • Igazítási lehetőségek: Párnázott kartámaszok (magasság az ülőfelülettől 22 cm) hálóhuzattal biztosítják a vállterület szükséges pihentetését, és hátrafelé hajthatók, így az asztal közelében dolgozhat. Az irodai széket könnyen asztal alá is tolhatja. Ülés magassága fokozatmentesen állítható (45–54,5 cm); A stabil billenő mechanizmus lehetővé teszi, hogy fárasztó munka közben is nyugodtan hátra dőlhet. A forgószék max. testmagassága 175 cm.

  • Jó stabilitás és rugalmasság: Stabilitás acél alapon (66 cm átmérőjű), 5 tartóponttal; biztonságos gázemelés (TÜV Rheinland: DIN4550 3. osztály; Igazolás jogosultja: beszállítók); Max. teherbírás: 150 kg.

  • Könnyű mozgás, sok helyzetben elfér - a kiváló minőségű poliuretán bevonatú dupla kerék csendes mozgást biztosít, és sok padlóra alkalmas. Ez a forgószék tökéletesen illeszkedik az irodába, konferenciaterembe vagy otthon a dolgozószobába.

  • Könnyen összeszerelhető: A sorszámozott tartozékokat buborékfóliákba csomagoljuk, így azokat nem könnyű elveszíteni, és a jól illusztrált utasításoknak köszönhetően az összeszerelés gyorsan és egyszerűen elvégezhető. Tartalmazza a szerszámokat, egy pótgörgőt és további csavarokat.

48 840 Ft
db
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről